Om mig

Jag heter Ida Wahlberg Roos och arbetar med det mesta som handlar om växter. Jag älskar att få skapa med blommor och naturmaterial, de kan verkligen förstärka känslorna i både glädje och sorg. Jag är utbildad florist sedan 2012, som allra helst jobbar med blommor som finns i vårt närområde. För det finns så mycket vackert runt omkring oss, en rejäl trädgårdsbukett är det vackraste jag vet. Bra för miljön och som godis för ögonen.

Under 2020 vidareutbildade jag mig för att få grönt kort i trädbeskärning, för det finns väl inget viktigare än träd. Ett levande parasoll för trädgården som på våren, då den blommar, ger en sådan fantastisk känsla av sol, värme och hopp om livet. Att få bevara och ta hand om träden är för mig en ära och en viktig uppgift i livet.

Jag har även studerat odling som livsstil och permakultur. Det finns ingenting som fascinerar mig så mycket som livet i ett litet frö. Det är viktigt att förstå vart maten vi handlar kommer ifrån och hur man själv kan bidra till en bättre miljö och framtid.

Min vision är att jag på ett hållbart sett ska kunna hjälpa både privatpersoner samt företag i olika sammanhang. Det kan vara allt från planteringar i både kruka och rabatter, träd som ska beskäras eller personliga dekorationer till olika ceremonier. Våga fråga, jag älskar nya idéer och utmaningar! Har jag även möjlighet så kommer jag nog troligtvis farandes på cykeln.

Bästa hälsningar!
Ida